Kiskorú tavasszal azzal jött haza, hogy Anya képzeld, találkoztam a Páncéllal.

Páncél az edzőtársa volt régen. Már akkor is- 12 évesen- verte a 190 centit és olyan széles volt a háta, hogy alig fért be a kocsijukba.

Na szóval találkoztak és az én 190 centis gyerekem felnézett Páncélra. 207 centire nőtt és 134 kiló a szentem. ….és még csak 17 éves.

Beszélgettek a régi dolgokról. A srác még mindig nyomja a pólót.

Kiskorú akkor azt mondta, hogy élete legrosszabb döntése volt, hogy abba hagyta.

Kb.1 hónapja összefutott egy másik sráccal, aki boldogan mesélte, hogy a „régiek” akik abbahagyták, meg néhány kiöregedett (értsd 35-40-es pasi) meg az öregek (nagypapik, olyan hatvanasok, akik a Kiskorú szerint has nehezek, kedves jókedélyű  nagypapik, míg vízbe nem kerülnek, mert ott aztán véres lesz a szájuk és nem ismernek barátságot) szóval összeálltak és vasárnaponként játszanak.

Egyre többször mondta, hogy bánja, hogy abba hagyta. Gyúr, a karja lassan szélesebb, mint a derekam, de kéne valami „mozgás” is mellé.

Futás kilőve, a 100 kilóját nem bírja el a lába. Marad az úszás.

Tegnap Kiskorú megint lement az uszodába. Örömmel fogadták az öregek!

Végre megint egy kiscsákó, nem nekünk kell úszni!!

Öreg megnézte, jó nagy vagy, Te leszel a center az meg ott a beck. Beck jött, gyerek szerint, ha jön a cunami, simán el lehet bújni a háta mögé akkora.

Beugrottak úszni kezdtek. Beck nagy, de ekkora testet nehéz mozgatni, úgyhogy rögtön a második hossz után rámordult Kiskorúra, hogy ne fürgéskeggyé öcsi!!!

 Öcsi úszni jött le,meg játszani,  nehogymár!!! úgyhogy nekiiramodott.

Beck fogta, utána nyúlt és a bokájánál visszahúzta. Mostan kimegyünk a szélre picit tököt áztatni és pihenni, mondta. Úgyhogy Kiskorú ment, tököt áztatott és pihent.

Majd kétszer lefordult és gólt lőtt. Beck berágott és leküldte a gyereket a víz alá.

Kiskorú azt mondta, hogy ahol megpróbált feljönni, odanyúlt és nyomott rajta egyet. Hallotta a víz alól, hogy az öregek osztják a pasit, hogy nehogy első alkalommal kinyírja, mert ki fog úszni jövő héten???!!!! Úgyhogy felengette, hogy némi oxigénhez jusson a gyerek.

1,5 órát játszottak. És bár már este beállt a lába és fáradt volt, végre megint mesélt és végig fülig ért a szája.

Azt mondta, hogy 4 éve nem volt medencében, és hiányzott neki a klór szag.

Hazaért.

Szerző: Mókusélet  2012.07.09. 12:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr84637706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása