Virágszálamnak kilyukadt a foga. Egyszerre kettő.
 
Terv 1: mindenki a fogorvosról mesél.
Aranyos bácsi, kikergeti a fognyűvőket a zizegő fúrójával. Nem fáj, megmasszírozza a fúróval a fogad. Okos nagylány vagy, kinyitod nagyra a szádat.
Virág durcásan néz és látszik az arcán, hogy a fenéket !
 
Terv 2: Nincs mese, meg kell vesztegetni. Imádja a körömlakkot, a strasszokat és általában mindent, ami csillog. Igazi nő lesz! Valamelyik nap hívom, mire közli: nem élek lá, a kölmösnél ülök. Mondom neki, mit csinálsz ott drágám? Pilosla festik a kölmöm.
Enyhül a gyerek, de nem az igazi.
 
Terv 3: Imádja a lovakat. De a Buborékra csak olyan gyerek ülhet, akinek nincs lyukas foga. Virág gondolkodik. Aha! Ez lesz az! Üssük a vasat amíg lehet. Mesélek neki arról, hogy Kiskorú melyik lovon ült, mikor még kicsi volt. Hogy lovagolni nagyon jó dolog.....de persze mindennek ára van. Jó a gyereket idejében felkészíteni az életre :-)
 
Este csörög a telefon, Virág az:
Képzeld voltam a fogolvosnál. Belenyúlt a számba. A KEZÉVEL! Holnap Babi visz Bubolékhoz.
Szerző: Mókusélet  2009.12.16. 14:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr661602199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása