Nem ismered a 40/2-es törvényt?!?

Rohaggyál meg! Akkor fizess vazze!!!

Most szólok, a 40/2-es törvény NAGYON FONTOS TÖRVÉNY!

Kell hozzá:

vonalzó vagy centi vagy az a kihúzós biz-basz, ami visszaugrik ha már nem mérsz vele.

Szóval ha szabályosan, ismétlem szabályosan parkolsz a Fővárosban egy kijelölt parkolóhelyen, és

fel is van festve - hurrá, tábla nem tiltja és parkoló jegyed is van, az még nem biztosíték arra, hogy nem kapsz büntetést.

Mert hogy a 40/2-es tv. szerint, az utca túloldalán parkoló autó és a te autód között 5,5 méter kell hogy legyen a távolság.

Na most, ha ott egy böhöm nagy terepjáró parkol, ne adj isten egy teherautó, akkor megszívtad, de meg ám!!!

Az életszerű az, hogy szépen leparkolsz, örülsz, hogy sikerült hétköznap az Opera környékén 7 óra magasságában parkolót találni-mert nincs a környéken egy színház sem, ahová sok mindenki kocsival jön, áááá dehogy - na szóval leparkolsz, fújsz egyet, hogy de ügyes vagy, majd benyúlsz a csomagtartóba és kiveszed a mércét.

Szépen leállítod a gyalogost, hogy ugyanmá’ fogja már ide szépen a lökhárítódhoz a cantit, míg te átslattyogsz a túloldalra, közben elengeded a füled mellet az autós aki hangosan anyázik és nyomja a dudát,mert a kocsija  előtt kihúztad a mércét, na szóval átérsz és szépen leméred, hogy megvan-e az 5,5 méter.

Ha nincs , elengeded az autóst,  meghallgatod, hogy legközelebb anyáddal szórakozz, megköszönöd a gyalogos segítéségét és kiállsz a parkoló helyről, hogy tovább kőrözz fél órát.

A Terézvárosi parkolási társaság szerint bizony ezt kell tenni. Kérdezem én, honnan tudja az őr, hogy én voltam ott előbb vagy a túloldalon a Q7?

Van véleményem, de mivel alapjáraton úrinő vagyok, nem fogom ideírni.

...vagy mégis: ANYÁTOK!!!!

 

Szerző: Mókusélet  2012.02.28. 17:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr714220505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása