Hehe, ezek tök hülyék!

Ugye kiderült, hogy én összeférhetetlen vagyok, meg sokat kérdezek meg nem vagyok lelkes és nem véglegesítenek, de azért adnak 2 hónapot-mert jófejek- és addig keresnek a helyemre.

Péntekenként meg menjek, mert ők majd jól értékelnek engem.

Hát mentem!

És értékeltem….én őket!

A munkámmal nincs baj csak a hozzáállásommal………..jól kiborítottam a bilit!

A középső főnök csak ült döbbent arccal, leesett állal mikor soroltam, hogy milyen a hangulat a szobában, hogy hogyan baszogat a kisfőnököm szeretője egész nap, hogy ez nem baráti társaság, ergo dolgozni járok ide nem viháncolni. Valóban nem járok le velük naponta 4* bagózni, nem megyek koncertekre nem dörgölőzöm, de ez nincs is a munkaköri leírásomban!

Keressenek, de figyeljenek oda, hogy ne legyen csinosabb, mint a szerető, ne legyen magasabb iskolája és dohányozzon!

 

Az élet is segített, tesztet írattak az összes dolgozóval, és rajtam kívül 2 ember érte el a 82%-ot, az átlag 58, de a nagyon okos kolléganőm-akit zavart, hogy kérdezek - az csak 51. Jaaaaaaaaaaaaaa, hogy azért kérdeztem, hogy MEGÉRTSEM hogy mi miért működik!

 

Összehívtak egy osztály értekezletet, ahol ugyan bőgtem a végén de mindenkinek belemondtam a szemébe, hogy mit gondolok Róla!

Nem mertek a szemembe nézni, meg voltak rökönyödve.

Míg az ember háta mögött kell viháncolni, dumálni addig nagy a szájuk, most lehet belemondani az arcomba!

Senki nem szólt egy szót sem, lehajtott fejjel ültek.

Van nekem éppen elég bajom: munkanélküli voltam, most végre van munkám-de baszogattok ok nélkül!Egyedül vagyok a gyerekkel, aki érettségizik, esténként órákat tartok, hogy megéljek, hajnalban tanulok, hétvégén suli….vizsgák, és Lajos rákja. Nem tudtok rólam semmit!!!!

Itt vagyok napi 8 órát gyomorgörcsben, hagyjátok abba! Zokogtam ők meg bénultan ültek!

 

Másnaptól mintha nem ugyan az a társaság lenne. Vagy magukba szálltak vagy respektálták, hogy végre kiálltam magamért, de normális a hangulat.

Közben kerestem….és szerencsém volt. Találtam új állás, szeptembertől jóval több pénzért fogok dolgozni.

Itt pedig……behívtak, és elém tettek egy szerződést, hogy maradjak. A tesztjeim, munkám alapján én vagyok az ész és későn jöttek rá.

Jól esett a lelkemnek, hogy azt mondhattam, NEM!

Úgyhogy mindenki bekaphassa!!!

 

 

Szerző: Mókusélet  2013.08.01. 16:29 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr435438575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerikak 2013.08.02. 10:55:12

ebből a sztoriból jó kis filmet lehetne forgatni, örülök hogy így végződött :))
süti beállítások módosítása