Zember a  múlt hónapban felháborodott, hogy kifizette az albérletét ( 65 ropi egy 35 m2-es holt sötét lukért) oké, értem én, hogy jakuzzi van a fürdőszobában, meg úgy ha belépsz leesik az állad, de aztán kipróbálod az ágyat-pont ilyen volt nagyanyámnak is- és ez PONT OLYAN  szar állapotban van.

Konkrétan a két szivacs ahol összeér 8 cm magasság különbség, a fejrészénél meg egy deszka helyettesíti a párnarészt.

DESZKA VAZZE!

Szóval rezsire kértek tőle 15 000 Ft-ot. 

Leültem és kiszámoltam: a múlt hónapban Életem 6 egész estét töltöttél otthon,  Ennyit fürödtél, villanyt kapcsoltál, nézted a tv-t. Mi a lófaszra kellett ennyi lét becsöngetni?

Nem tudta.

Én sem.

Igazából akkor gondoltam azt, hogy minek dobsz ki ennyi pénzt, ha úgyis állandóan itt héderezel, mosom a cuccod és csinálok Neked vasárnapi ebédet?!?

E helyett-mert mégiscsak Úrinő volnék, vagy mijalófasz- rá néztem és azt mondtam: nem akarsz ide költözni?

Ő rám nézett: semmi mást nem szeretnék jobban Baba!

Este az ágyban átkarolt és a fülembe súgta:jól beszivárogtam mi?

...és nevetett, én meg Vele.

Szerző: Mókusélet  2013.11.12. 21:56 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr575625894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2013.11.14. 11:44:25

Beszivárgott, de Isten hozta, ezt üzenem, még ha nem is hozzám szivárgott, de mivel azt látom, hogy a Te életedet szebbé és könnyebbé teszi, így hát örülök neki :)
süti beállítások módosítása