....vagy úgy tűnik, hogy tudják.

VÉGRE!

Talán 15 évnyi fájdalomra fény derült.

Fáj a vállam. 

Hol jobban, hol alig, de a fájdalom társam hosszú évek óta.

No  1

Elmentem a háziorvoshoz. Azt mondta: anyukám, harminc felett mindenkinek fáj, valószínű meszesedik a nyakad.........és elküldött nyakröntgenre. A lelettel visszaslattyogtam, ő meg közölte: irány a reuma, az a Te bajod.

Reumán nézegették, kérdezték hol fáj. Mondtam, hogy a VÁLLAM, erre azt mondták: a nyakamtól van. Kaptam 10 elektromos kezelést(lófaszt sem ért) oszt ennyi.

No 2

Eltelt néhány év és én megtanultam együtt élni a fájdalommal, de aztán nem bírtam tovább: NAGYON FÁJ A VÁLLAM! Háziorvos átküldött a sebészetre, ők meg újabb röntgenre, most a gerincemet fotózták.

Meg van! Gerincsérv!

Menjek gyógytornára (mi van vazze? Üljek ott a mammerek között és várjam, hogy valamelyik az erőlködéstől arconfingik? Dehogy megyek! )

Kerestem egy specialistát, ő a legjobb! Aha, meg a legdrágább is .

Első kezelés 12 000 a többi csak 6, de kell legalább 10 találkozó.

Mindegy az, ha jobb lesz!

A harmadik kezelés után azt éreztem, hogy ez csak a pénzről szól. Nem töltöttem a rendelőben 15 percnél többet, és ebbe beletartozik a megérkezés, bejelentkezés is.

Ott hagytam és kerestem egy gerinctornát. Az első óra végén azt gondoltam: ha még egyszer beleénekli az éterbe a csaj hogy aszonygya: taaaartooood a pááárnááát mééééég nyúúúúúúújtod és nem tezsed le tartoooooood jóóóóól megnyúúúlsz én ezt kinyírom!

Vagy Te vagy én! 

No 3

Idén nyár. Ülök a buborékon és dumcsizok Gizussal. Emelném a kezem, jajdulok.

Rám néz: mi fáj? Mondom neki, hogy a VÁLLAM.

Megmutattam.........és ő odanyúlt. Pont oda, ahol kibaszottul fájt.nem És végighúzta a kezét a karomon és meg néztem rá. Ő az első ember, aki a vállamat nézte és elhitte, hogy az fáj.

Azt mondta: anyukám ez szerintem izom szakadás. Mi van? Izom szakadás? Mikor? Hol?

De tudtam! Tudom hol és mikor történt!

Kerestem egy ortopéd orvost, aki végre elküldött egy váll röntgenre. Nem sokkal, csak 15 évvel a fájdalom megjelenése UTÁN. És ott van!

El van szakadva egy izom, és a felkar csont "kijár" és surlódik a váll izületben. Le van csiszolódva a feje a csontnak, a surlódástól ciszták vannak rajta és ettől van a fájdalom.

váll.jpg

November 3-án megyek ultrahangra és aztán meglátjuk.

Addig meg szedem a gyulladás csökkentőt és megpróbálok nem sírni éjszakánként a fájdalomtól. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Szerző: Mókusélet  2014.10.17. 20:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr406803319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása