De tényleg.

Addig, míg udvarias vagyok és nőies.

Nem kéne ezen felhúznom magam, mert nem vagyok érintett, de mégis. Ha hagyjuk , hogy mindig valakiket kispécizzenek, előbb-utóbb ránk kerül a sor.

A feketeruhás nővérke jut eszembe......magára hagytuk, pedig megmondta, hogy baj lesz. Néhány tucat ember ment mellé tüntetni, belekergették az öngyilkosságba (szerencsére nem sikerült) ellehetetlenítették, pedig igaza volt!

Most már mindenki tudja.

Aztán jöttek a melegek, szépen összemosták a pedofílokkal. Nem érdekel, hiszen nem érint, így sokan inkább elfordultak. Én kint voltam a tüntetésen, mégis meghozták a törvényt. A kurva kétharmadukkal azt csinálnak, amit akarnak! Az, hogy aki megírta, az egy meleg partyról az ereszen lemászva menekült, az már csak hab a tortán. Könyveket fóliáznak le, reklámokba próbálják belemagyarázni a MÁSságot, a belem fordul ki tőle.

Tudtuk, hogy már csak egy lépés és eljutunk ide, de valahogy mégis megrémít a retorika, ahogy felvezetik.

A gyermektelenek az újabb célpont.

Nem nagyon kellett keresgélni, a Zeka csoportban már kb. 1 éve előjött a téma, ahol nagy magyar anya kiborult, hogy a szomszédja jól keres, álandóan nyaral, olyan dolgokat engedhet meg magának, amiről ő csak álmodozik, mert nincs gyereke és ez nem igazság, nem járul hozzá a társadalom fenntartásához és mit képzel, fizessen plusz adót...... blabla.

Akkor és ott értelmes párbeszéd alakult ki pro és kontra, de ismerve a magyar társadalom mentális egészségét most anyázás lesz, de nagyon!

Szóval megjelent az új plakát.

Ne legyen kétségünk, hogy jól felépített kampány kezdete, pár hét (talán hónap) és jönnek a nők, bár ők/mi  már elég rég óta célpont vagyunk. Nekünk asszonyságoknak a konyhában a helyünk és ha nem szültünk 3-4 pulyát akkor süljön ki a szemünk! Ha nem dolgozunk a gyerek mellett akkor lusta disznók-ha dolgozunk, akkor karrieristák vagyunk.

Most kiderült, hogy a legférfiasabb dolog a világon: apának lenni.

Lehet, hogy valaki elmondhatná az én apámnak is, hogy ez van. Hogy a nagy férfiasságban nem kell inni, megverni az anyát szenteste,mert nem tetszik valami, megrugdosni a gyereked ha részegen értél haza...........................de tudjuk az anya nő, az apa férfi.

A következő a plusz adóztatásuk lesz, meg a nyugdíjkorhatáruk megemelése......mindegy, csak megint szembe kell állítani az embereket, addig sem azzal foglalkoznak, hogy 1400 ft a kenyér és nálunk a legdrágább az útdíj.

A 90 milliárd/km-es autópályaépítésről már ne is beszéljünk!!!

Szóval menjetek a faszomba!!!

416088714_687216270063865_8623642626425514161_n.jpg

 

Szerző: Mókusélet  2024.01.08. 18:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr918298177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása