11 felé indultunk, végig sem gondoltuk, hogy 38 fok van.

Letettük a kocsit és sétálni kezdtünk. Ismerős minden kanyar, minden cserje, minden fa, hisz ezerszer tettük meg az utat.

Most csak 3-an  voltunk, mert, Dézi hisztizett, hogy jönni akar. 50 méter után bevonult egy bokor alá az árnyékba és lefeküdt, onnan cipeltem a seggét.

Bementünk az erdőbe, majd balra egy hatalmas tisztásra vitt az utunk. Elmentünk a széléig, ahonnan gyönyörű a kilátás. Mikor utoljára itt jártunk egy őzike szaladt el mellettünk és Viki lerohant a "szakadékba" majd onnan nézett vissza, hogy jöttök? Most ezt a 100 métert zokogva tettem meg.

Fújt a szél és mi a kis urna tartalmát beleöntöttük a szellőbe.....................szaladj Kicsikém a széllel, repülj a madarakkal............legyél szabad, amilyen voltál!

Hiányzol, míg dobban a szívem, minden nap!

img_9836-collage.jpg

 

 

Szerző: Mókusélet  2024.07.08. 12:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr9018442719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása