Egyszer már megcsináltam, tavasszal.
Most úgy éreztem, hogy újra kell, mert jót tette.
Könnyebb volt a gyomromnak, nem puffadtam és a beleim is szerették a glutamint.
Az elmúlt időszakban 2* is hánytam éjjel. Mondta a dokinő, hogy ez előfordulhat, de gondoltam, hogy nálam nem lesz gond.
Hát lett. Így elővettem Lattmann Eszter receptjét és megcsináltam. Az elsőre csoportot hozott létre, a glicintől a magnézium bárakámiig minden szart megvettem. Szorgalmasan ittam a napi 10 deka gyömbért citrommal és kurkumával.....a mostanit lazábban veszem.
Megvettem a sok kiló BIO tartású marha csontját és 16 órán keresztül főztem. Az utolsó 2 órában némi zöldséget is dobtam hozzá. Állítólag 48órán keresztül főzték az első leveseket, de én tuti nem fogom!
Mikor kész lett, a húst lecsipkedtem a kutyáknak, a levest meg átszűrtem.. Lett kb 5 liter gyönyörű sárga kollagénes levesem. Dobozokba tettem és ha megéhezem megiszom 3-4 decit. Napi 2 kávé meg van engedve mellé (szigorúan tej nélkül)
Tehát a következő 4-5 napban ez lesz a reggelim, az ebédem és a vacsorám. 3 nap után lehet bele zöldséget főzni és azt megenni, hogy szép fokozatosan térjünk vissza a szilárd táplálékhoz.
Úgyhogy levesre fel!