Egyszer már megcsináltam, tavasszal.

Most úgy éreztem, hogy újra kell, mert jót tette.

Könnyebb volt a gyomromnak, nem puffadtam és a beleim is szerették a glutamint.

Az elmúlt időszakban 2* is hánytam éjjel. Mondta a dokinő, hogy ez előfordulhat, de gondoltam, hogy nálam nem lesz gond.

Hát lett. Így elővettem Lattmann Eszter receptjét és megcsináltam. Az elsőre csoportot hozott létre, a glicintől a magnézium bárakámiig minden szart megvettem. Szorgalmasan ittam a napi 10 deka gyömbért citrommal és kurkumával.....a mostanit lazábban veszem.

Megvettem a sok kiló BIO tartású marha csontját és 16 órán keresztül főztem. Az utolsó 2 órában némi zöldséget is dobtam hozzá. Állítólag 48órán keresztül főzték az első leveseket, de én tuti nem fogom!

Mikor kész lett, a húst lecsipkedtem a kutyáknak, a levest meg átszűrtem.. Lett kb 5 liter gyönyörű sárga kollagénes levesem. Dobozokba tettem és ha megéhezem megiszom 3-4 decit. Napi 2 kávé meg van engedve mellé (szigorúan tej nélkül)

Tehát a következő 4-5 napban ez lesz a reggelim, az ebédem és a vacsorám. 3 nap után lehet bele zöldséget főzni és azt megenni, hogy szép fokozatosan térjünk vissza a szilárd táplálékhoz.

Úgyhogy levesre fel!

Szerző: Mókusélet  2024.10.14. 14:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr818707898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása