Döbbenet ami ott van!

Vasárnap anyuval néztük a hiradót, ahogy kiemeltek egy 4 éves kislányt a romok alól. 6 napja volt ott étlen-szomjan........és nem sírt.

Ma kaptam egy hírlevelet a Baptista Szeretetszolgálattól. Segítséget kérnek.

Egyszer már volt egy Srilankai árvám. 3000 Ft-ot utaltam minden hónapban a számlájukra, ez ott egy 16 éves fiúnak az életét jelentette. Küldtek róla képet, és időnként jelezték, hogy hol tart az árvaház építése. Ez a fiú ma már 19 éves.

Most a fogadjorokbe.hu-n egy Haiti árván lehet segíteni.

Nincs szive annak, akit nem érint meg! Temetetlen halottak ezrei az utcákon. Nincs ivóvíz, élelem, gyógyszer. Ilyenkor azt érzem, hogy odarohannék és segítenék valahogy. Nem tudom hogy! Ha csak egy öleléssel egy árva kisgyereknek, hogy ne sírjon........akkor azzal..........de nem tudok odamenni...............csak pénzzel tudok segíteni.

 

Szerző: Mókusélet  2010.01.19. 12:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr821684482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása