Azt hiszem nincs lejjebb.

Mese nincs, mostantól egy madzagra,damilra,drótra, bicikliláncra vagy BÁRMIRE rákötöm a szemüvegem és a nyakamba akasztom.

Az a baj, hogy jó látok.

Úgy előre felé, meg messzire is.

Kiszúrom a repcsit meg a legyet röptében meg hogy jön a 7-es a távolban, de basszus nem tudom elolvasni a Tecsóban az árakat!!!

Szombaton kedvesen beslattyogtam a DM-be, mert rájöttem, hogy egy percig nem tudok tovább élni BB krém nélkül.

Most már mindent megteszek, hogy ne nézzek be egy MAC-be sem, (pedig isteni kollekció jön ki júniusban) de már a MÁSIK bejáraton megyek be az Alle-ba is, nehogy rálássak az üzletre, nem olvasok bjutiblogokat minden nap, nem veszek semmit de TÉNYLEG semmit, de ezt muszáj volt és kész.

Megjegyzem nem bántam meg, azóta nem használok alapozót, szóval jó vásár volt és még akcijóóóó is vóóót!

Na mindegy nézelődök ott vigyorog a krém 2 példányban.

Hű de faja, leveszem nézem, hogy b@ssza meg nekem itt jogaim vannak! Az EU előírja, hogy a vevőnek-vagyis Nekem-jogom van hogy tisztában legyek a termékkel, meg mi van benne, hol gyártják, szóval a tájékoztatás joga engem megillet!

Garnierék is tudják ezt, ezért egy kb. 2*2 centis kockába megpróbáltak minden szír-szart beleírni.

Na most a kockát láttam!!

Meg hogy VALAMI oda van írva.

Csak nem láttam, hogy mi.

Nem tudtam elolvasni, hogy melyik is jó az én pofámra.

Álldogáltam egy darabig, gondoltam hátha jön valami kedves arcú idegen, de persze mindenki vagy a piacon volt vagy máshol így odamentem a kb. 60 éves biztonsági őrhöz, hogy legyen kedves mondja már meg, hogy melyik való normál színre.

Bácsi Rám néz, majd közli:nem látom Aranyos, nincs nálam a szemüvegem .

 

 

 

Szerző: Mókusélet  2012.05.23. 08:49 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr124531733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2012.05.23. 13:23:59

:DDDDDDDDDDDDDDDD és még én sem voltam ott, hogy elolvassam helyetted! Amúgy büszke vagyok rád, hogy az elmúlt egy hétben nem tetted be a lábadat a MAC-be :DDD
süti beállítások módosítása