Imádom a kávékat!
...és az ízesítetteket még annál is jobban.
Mostanában rákaptam a Frei kávézó kínálatára.
Ittam már rózsaborsosat meg narancsos gyömbérest, de igazából a kókuszos tejhabos csoda a favoritom.
Azon agyaltam, hogy hogyan tudnám reprodukálni itthon. Jó oké, tudom, megvehetem a Monini szirupot én is, de egyrészt rohadt drága másrészt nem annyira szórakoztató elkészíteni így, úgyhogy nekiestem a konyhámnak.
Először a kókuszreszeléket picit megpirítottam, hogy egy kis színt kapjon.
Aztán utána küldtem jó sok cukrom-hurrá Norbi update!
Mikor az is színt kapott-nem kell karamell színig várni- felöntöttem pici vízzel.
És innen indult a hepaj.....főztem,kóstoltam és vártam, Mikor késznek ítéltem (jó sok idő és kóstolás után ) leszűrtem.
A visszamaradt reszeléket natúr joghurtba tettem és azt vacsiztam.
A szirupot meg teszem kávéba, tejbe, sőt ma a szilvás gombócra tett tejfölt is ezzel ízesítettem!
Zseni vagyok, na!