Én barom!

Komolyan nem vagyok normális!

Összefutottam a vízszerelővel. Én mint gondos tulajdonos, megkérdeztem, hogy ugyan már mondja el, hogy a bojlert mennyi időnként kell vízkőteleníteni.

Csókolom 3-5 év.

Remek! 4 éves a cucc, kijönne-, hogy  legyen nekem vízkőmentes melegvizem.

Megegyeztünk.

Egyszer csak hív, hogy a kollégája itt lakik a környéken, ő jön.Az,hogy a megbeszélthez képest 3 nappal később jött, az csak apróság.

Ember bejön, már az ajtóban sóhajtozik, cuppog hááát csókolom ez nem túl jó,nem a legjobb jajjjjaj nem tudom hogy férek hozzá.

ANYÁD!

Leszedi, megnézi majd közli, hogy akkor fűtőszál meg cikesz , anód-katód vagy mijaszar meg ez meg az.

Mondom EMBER! Miért is kell új fűtőszál? Tökéletesen működik semmi baja, csak a vízkövet kéne kiszedni.

Nem KELL, de ha megsérülne mikor szerelem. Már miért is sérülne meg???!!!??

Megegyeztünk, hogy 3 nap múlva jön.

Másnap szembesülök vele, hogy nincs meleg víz. Elég szar hideg vízben hajat mosni.

Felhívtam, hogy elsírjam a bánatom.

Biztos, mikor szétszedTÜK ( hát te apukám, mert hogy én hozzá sem nyúltam) kihúzódott egy madzag. este jön, hogy holnapra legyen meleg vizem.

Ma reggel.....meleg víz nincs!

Hívom embert, aki közölte, hogy este ŐK az én gyerekemmel (ez egy idióta) megszerelet, de  van egy barátja, aki villanyszerelő, pár ezer forintért kijön és csinál nekem konnektort, hogy nappal is be tudjam dugni a bojlert és akkor tudja ellenőrizni,hogy kap-e áramot.

Közöltem vele, hogy NEM! A fürdőmben 4 azaz négy darab konnektor van, oldja meg azokkal, plusz én nem fizetek villanyszerelőt. Ez a bojler működött míg hozzá nem nyúlt. Vízkőtelenítve még nincs, ellenben nem működik és 2 napja hideg vízben fürdünk.

Erre megsértődött, és közölte, hogy neki elege van, egy 5000 Ft-os munka miatt nem fog visszajönni harmadszor is hozzám és lebaszta a telefont.

Komolyan, az eszem megáll!!!

Szerző: Mókusélet  2012.09.12. 11:18 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr344771877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2012.09.12. 12:55:54

Azt a büdös kurva anyját. Remélem, hogy tudod hol lakik és odaküldöd a gyereket a hasonló méretű haverjaival, hogy apró kicsinyke darabokra szedjék ezt a szemetet.
süti beállítások módosítása