Nem is értem! Fáradt.Nem beszéltünk hónapok óta. Úgy döntöttem, hogy nem hívom. Régen nagyon jóban voltunk, de mindig azt hallgatni, hogy neki milyen szar, semmi sem jó...fárasztó. Most talán van változás. Válnak, munkát keres egy darab érettségivel 0 nyelvtudással. Nem jó idősek otthona, mert nem tud emelni, nem jó gyerek sem, mert nem bírja, ha hánynak. Ő valami kreatívat akar vagy emberekkel dolgozóst. Tanulni? Azt nem akar, mert fáradt!

Fáradt vazze 44 évesen!

 

Meddig lehetsz önző?Meddig mondhatod, hogy szeretem ezért nem adom? Írt egy csaj. 5 hónapja lebénult a kutyája. Nincs pénze orvosra, sem műtétre, nekünk adja mert már nem bírja tovább. Válságstáb: egy kutya kocsi 70 000 ha műthető az 200 000 plusz a rehabilitáció, fizikoterápia, masszázs. Jöjjön. Kiírtam a csoportba és gyűlni kezdett a pénz a műtétre. Másnap levél: nem tud lemondani róla, marad. 2 napig pofáztunk neki, hogy értse meg, minden nappal romlik az esély a gyógyulásra, ne csinálja. Nagy pénteken csörög a telefon: most induljunk! Sissi királylány.....bőgtem mikor megláttam. Egy kb 2,5 kilós kutya csont soványra, konkrétan 80 dekásra lefogyva került hozzánk. Evett mint a gép és szegénykém próbálta megtartani magát, ami hol sikerült, hol nem. Egy KÜZDŐ! Az ünnep után azonnal MR..........késő. 5 hónappal ezelőtt tudtak volna segíteni. Vigyük be az Egyetemre, hátha ott egy specialista elvállalja. Kértünk időpontot és megígértük neki, hogy fog még futni a többiekkel. Bízott bennünk! Este görcsbe rándult a kis meggyötört teste és nem jött ki belőle. Rég bőgtem ennyire. Olyan igazán hangosan taknyosan! Vesztettünk. Fuss kicsi csillag, lobogjon a kis hajad és játssz a többiekkel. Nem felejtelek el!18010392_1495079000504504_6170829462045450729_n.jpg

 

Idi....megint van nálam egy gyerek Tara. Kedves, szép, aranyos....és bántalmazták. Hogy a lófaszban lehet egy 2,5 kilós kutyát verni?!? Remeg ha meglát. Nálam van 6 hete és még most is előfordul, hogy ha elindulok felé akkor maga alá pisil, pedig sosem bántottam. Másnap meg fut elém boldogan és csóvál. Pár napja a hasamon alszik el, és reggel ő az első, aki rohan, hogy hurrá felkeltél! 2 hét múlva költözik HAZA.

 

Megint hülye voltam. Színház jegyet vettem Anyák napjára.Mert mindig nyafog, hogy ő hogy menne, de bezzeg a Lajos nem megy vele. 19 800 Ft volt. Előadás ma, 1/2 órája hívott, hogy hasmenése van. Ennyi.

 

Szar napom van mostanában, állandó bőghetnék. Ideges vagyok a hitel miatt. Mi lesz ha nem kapjuk meg? Hogy lesz tovább? Tele a pénzügyi tanácsadóval a tököm.

 

Bementem a Camponába és szóltam az akváriumos Tibinek, hogy jöjjön, kapja szét és vigye. Nem érek rá foglalkozni vele, nincs időm sem kedvem. Ingyen van, csak ne is lássam. 

 

Bagától azt hallom folyamatosan, hogy ez egy csoda! Háztartási gőzgép. Mindent tud! Gőzt köpköd, kávét főz és leviszi a kutyákat. Ja, azt nem , de gőzt azt ereget. Jó a cucc, de nekem hiányzik az a tisztaság illat, amit egy jó kis Domestos/Cif kombó után érzek a fürdőben. Szóval nem a must have kategória, de ha sok FELESLEGES pénzem lesz, akkor talán.

 

Ez viszont a kell, és most cucc:coachcc001a01.jpeg

 

 

 

 

Szerző: Mókusélet  2017.05.04. 17:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr7512437151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása