Értem és egyet is értek vele.

Aki nem képes az ebzetnek megfelelő ételt adni, mert jó a tescós 190 Ft /kilós is...........gondold el, mi lehet benne. 190 Ft/kiló! az ne tartson.

Aki nem képes gondoskodni az állata ivartalanításáról, hogy ne legyen gennyes méhgyulladása vagy prosztata daganata, a nem kívánt szaporulatról már nem is beszélek, az ne tartson.

Aki  szerint az élősködők elleni védelem csak úri huncutság, mert a mama Morzsija is bolhás volt a berekben és nem lett tőle baja, az ne tartson.

Aki szerint a kutyának kint a helye, akkor is ha -20 fok van vagy szakad az eső és akkor is, ha 40-et mutat a hőmérő, az ne tartson.

DE! Szörnyű az, amit néhány állatorvos művel!

Egy 20 éve praktizáló-egyedüliként Budapesten rákos kutyák diagnosztizálására felszerelt rendelője van, CT-vel, MR-el és minden lófüttyel- tiltott el most az Állatorvosi Kamara, mert bebizonyosodott, hogy néhány kutyán ill. cicán nem végezte el a vizsgálatokat, de a pénzt elkérte.

Néhányat meg megoperált, megmentett a kórtól....és kiderült, hogy nem volt bajuk.

Viki ugye tüneteket produkált.

Az első pánik után, kivizsgálás, vérvétel, gyógyszerek stb. majd egy specialistához irányítottak. Kedves aranyos, segítőkész. Mindent elmagyaráz a telefonban, hogy oda megyünk, átbeszéljük az elő életét a kutyusnak, hogy kell egy epis kutyával élni, mit csináljak, ha rohamozik- Viki NEM rohamozik- és folyamatosan azt  hangoztatja, hogy bármikor jöhet a NAGY roham, lehet, hogy nem lesz NAGYON nagy, de legyél felkészülve, nem engedd , hogy elhatalmasodjon. 5 perc után már remeg a gyomrod és alig várod, hogy időpontot kapj egy elbeszélgetésre. 

img_20180921_130911.jpg

...........és akkor a fekete leves. A tünetek átbeszélése, a teendők, a felkészítés kb 6 órát vesz igénybe, Ő közben figyeli a kutyát hogyan viselkedik, hogy sétál hogyan reagál helyzetekre.

Mindezt 160 000 Ft-ért.  SZÁZHATVANEZER VAZZE!

Megköszöntem és letettem. 

Zember persze mondta, hogy kifizetjük és a Kiskorú is ezt mondta, de én nem fogom. Nem azért, mert nincs rá ennyi pénzem...............mondjuk most pont nincs, de akkor is.

Ha kivizsgálja, csinál MR-t meg EEG-t meg mittudom én mit, akkor oké. De 160-ért én nem beszélgetek!

..................és tudom, nem kell mindenkinek állatot tartani..............de azért, na!

 

 

Szerző: Mókusélet  2018.10.15. 13:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr3914264363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása