Béla esztergályos. Kiemelkedő a szakmájában. A kollégái elismerik a főnöke büszke rá. Béla nem túl példás családapa. Csajozik, iszik és igen…néha droghoz nyúl.
Egyik este Béla piásan és drogosan balesetet okozott. Oda hívta asszonyt és elhagyta a helyszínt. Sajnos nem ez az első ilyen, de most először sérültek többen a balesetben.
Béla most várja az ítéletet.
Nem celeb. Nem tudja mutogatni a Fókuszban a gyerekét, hogy jaj mi lesz vele, hogy fognak megélni, ha börtönbe kell mennie.
Nem szerepel ugyan aznap az Aktívban, hogy a 80X éves anyukája bele fog halni a bánatba, ha ő börtönbe kerül.
Nem megy iskolákba „megtéríteni” a gyerekeket, hogy ne drogozzanak.
Nem akar drog ellenes nagykövet lenni.
Nincs tele vele a haza sajtó tömkelege.
Béla kollégái nem írnak petíciót a Bíróságnak, hogy egy élet munkája megy tönkre, az egész eddigi életműve, ha börtönbe megy.
Béla vár. Várja az ítéletet…..ami ugyan olyan súlyos lesz, mintha celeb lenne,  vagy mégsem?
Szerző: Mókusélet  2011.06.21. 12:55 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr863002859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2011.06.21. 13:49:29

Egyfelől igazad van, másfelől meg - Naplóban mondta a Dorogi Gabi - állítólag nem szoktak letöltendőt kiróni az ilyen közlekedési balesetet elkövetőkre (csak ha halálos kimenetelű) és most vele példát akarnak statuálni. Hát, fene tudja, hogy ez elrettent-e bárkit is. Én nem kívánom a vérét. Nem tartom egy velejéig gonosz, romlott, rohadt embernek, ezért azt gondolom - bár nem ismerem - hogy valószínűleg azért bűnhődik ő épp eleget, az élet majd elrendezi. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ne kapjon büntetést. Szó sincs róla.

Mókusélet 2011.06.22. 11:38:53

Van igazad, de unom már, hogy látványosan vezekel.Egyébként meg Cini is ült és pl. a Princz G. meg nem.
süti beállítások módosítása