Egyik nap a csajokkal arról beszélgettünk, hogy ki mit vett magának, ami K drága volt. Szóval a legdrágább cuccot.
Nem ér azt mondani, kocsi, lakás ilyenek.
Manna vett magának egy nyúlszőr pelerint 90 000 Ft-ért.
Erre most hagyok időt!
 
 
 
 
Az úgy volt, hogy a nyuszinak már nem kellett és azt mondta Neked adom! Erre ő KILENCVENEZER magyar forintot adott azért a cuccért.
Szép!
Öööööööö asszem. A hideg kiráz, ha hozzám ér. Mondjuk ez így nyáron nem játszik, de akkor is.
Ágota egy szandált vett a húga esküvőjére. 30 X ezer volt, azóta sem volt a lábán.
Mónika, bár nem volt ott tuti egy kütyüt vett. IT-s, tehát kocka…….. lázba hozzák az ilyesmik.
Egyik este mutogatott egy fekete biz-bazt, hogy anyukám és akkor nem kell dvd meg cd meg bluréj (vagy mi) csak áthúzom és lejátszom és tök jó. Próbáltam érdeklődve nézni, bólogattam okosan. Szép fekete a cucc, mondjuk nem kéne, mert meglátszik rajta az ujjlenyomat és különben sem tudnám használni. A dvd lejátszó is kihívás nekem.
Én…..fogalmam sincs mi a legdrágább cuccom. Talán a téli dzsekim-igaz már 6 éves- 26 000-ért vettem. Kiskorúnak pedig az Armani szemüvege 60 000-ért. El is törte!
Azt mondta Manna, nem érti hogy van az, hogy sminkre parfümre tök igényes vagyok, de pl. a cipőkre nem. Nem tudom….nem érdekel.
Úgyhogy most trenírozni fog......már előre rettegek! :-)
Szerző: Mókusélet  2011.07.22. 09:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr733088346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2011.07.22. 11:00:11

A nyuszi puha és fini. Pont. És a nyuszinak tényleg nem kellett :) Erről ennyit.
Igen, trenírozni foglak. A cipő is fontos. Nem az a lényeg, hogy drága legyen, hanem, hogy jó minőségű. Persze ettől drágább is, mint egy polivinilkloridból készült, ezt aláírom.
Jársz basszus pedikűröshöz, pingáltatod a körmödet, de arra már teszel magasról, hogy mit művel a lábad bőrével egy ilyen pvc-ből készült cipő. Ősszel és télen kizárólag bőrből készült cipőt, csizmát szabad hordani. Ugyanis az zárt, egész nap a lábadon van zoknival - jó esetben pamutzoknival - és befülled. Na ez egy műanyag cipőben kész rémálom. Ha igényes vagy alapvetően, akkor ne szelektálj. Olyan nincs, hogy igényes vagyok a pofámra, kenegetem minden szarral, de lentebb akár rohadhat is a lábam. Vili??? Juj de dühös tudok lenni, ha ez a téma feljön. Úgyhogy készülj, mert komoly támadást indítok a pvc cipőid ellen.

Mókusélet 2011.07.22. 11:58:02

Nincs is pvc cipőm!!!! Kikérem magamnak MINDEGYIK cipőm nevében. A zárt cipőim mind bőrből vannak. A papucsok igaz nem.....és nem büdös a lábam. És most pihe-puha is....és szépen ki van festve a körmöm! Én a márkát sz@ le.
süti beállítások módosítása