azt hiszem nem kell sokat törnöm az agyam, hogy kivel megyek. Szerintem csak ki kell ejtenem a számon a bűvös: nutella szót és máris mindenki térdeplő rajtban fog állni, hogy menjünk.
Szóval a Budai Várban lesz az esemény jövő héten.
A Várat különben is imádom. Egyszerűen minden este mikor megyek hazafelé vetek rá egy pillantást valamelyik hídról. És most hogy más sötétedik is és látom a kivilágított kupolát és előtte a Lánc-hidat, mindig megborzongok.
Sokáig az volt az álmom, hogy szeretnék egyszer sötétben átsétálni rajta. Mikor a folyó korom sötét, szinte nem is látszik, de tudod, hogy ott van, mégis mikor lenézel, csak a feketeséget látod….közben a hídon égnek a lámpások.
Átsétáltam rajta, többször is. Az elsőt sosem fogom elfelejteni….
Szóval hiszem….mit hiszem, a TUDÁS BIRTOKÁBAN vagyok……hogy nincs az a bánat, amit egy nagy adag csokoládétorta némi fagyival ne tudna enyhíteni…..legalább is egy kis időre.

Mostanában már szerencsére nálunk is egyre több kézzel készült csokoládét lehet kapni, számtalan csoki manufaktúra létezik. Nem mondom, végszükség esetén a Tibi kekszes-karamellás vagy a Milka egészmogyorós is jó….de az igazi az, amibe a lelkét is bele tette a készítője.
A múltkoriban forró csokit ittam egy ilyen helyen pici csilivel……hűűűűűűű.
 
Na szóval, arccal előre a csoki felé……majd utána ledolgozzuk ! :-)

 

Szerző: Mókusélet  2011.09.09. 07:22 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr243211626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerikak 2011.09.09. 10:20:33

mikor lesz ez pontosan és hány napig tart? köszi! :)

Mókusélet 2011.09.09. 14:46:14

Édes Napok csokoládé- és édességfesztivál a Budai Várban 2011. szeptember 16-18.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2011.09.09. 14:54:56

Kitalálhatom kivel mész? Velem? Üdv: A Nutellakirálylány
süti beállítások módosítása