193.JPGHárman beültünk a kocsmába …és vártunk. Három csaj….ááááááááá nem nézett minket senki! Az volt a fedő sztori, hogy ketten elmennek sörözni.

Hosszú volt az idő, így szépen iszogatni kezdtünk. Egyszer csak Adonisz rám csörgött: jövünk….aztán beléptek. Atti arcán a teljes döbbenet ült, mikor meglátott minket!

A következő 1 órában ezerszer végighallgattuk, hogy zavarban vagyok, de szeretlek titeket és hová megyünk. Némi piával oldottuk a gátlásait, majd irány a kocsi és hozzám. Névnapja volt aznap,  2 nap múlva szülinapja, azt akartuk, hogy emlékezzen rá.

Hát erre fog!

Imádom Őket. Ültek az asztalnál, evett a banda, majd Atti közölte, hogy lassan körülnéz a kecóban, hogy hol férne el, mert beköltözne. Reggel elém állt mosolygott, majd megkérdezte,hogy itt hagyhatja-e a fogkeféjét.

Kezdődik :-)

Az éjszaka fergetegesen sikerült. Ajándékbontás, iszogatás, tánc, ahogy a nagykönyvben meg van írva! Reggel együtt csináltunk reggelit, majd mindenki hazament.

1 óra múlva kaptam egy sms-t: köszönöm az éjszakát és szerencsés vagyok, hogy ilyen barátaim vannak.

 

Szerző: Mókusélet  2012.01.09. 16:35 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr853531782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerikak 2012.01.10. 09:40:27

nagyon dögös a harisnyád :D

Mókusélet 2012.01.10. 16:27:08

@kerikak: köszi, tetszett is mindenkinek :-)
süti beállítások módosítása