Komolyan azt hiszem EZEK utaznak rám!

Pedig még csak üldözési mániám sincs.

Reggel szépen, szabályosan ahogy egy kedves mókushoz illik leparkoltam a kedvenc pékségem előtt, hogy magamhoz vegyem a mindennapi fitness croassanomat, mikor is látom, hogy ott ólálkodik a parkoló őr 2 kocsival odébb.

Nem esem én kétségbe, van nekem mobilparkolásom, mióta a gatyámat is ráfizettem a büntikre, szóval slattyogok a kb. 100 méterre lévő ótómata felé, mikor is látom, hogy szemfüles őrünk már fényképezi a kocsimat. Odaérek megnyomkodom a kiírt számot, megveszem a reggelimet és gondoltam csak azután ordítom le embernek a haját a fejéről.

Visszacsámpázom a kocsihoz és kedvesen megkérdeztem, hogy akkor ezt mégis miért.

Azt mondja, hogy nincs CETLI. Az nincs te szerencsétlen, nem látod a matricát vazze, hogy mobilparkolás?!? Erre azt mondja, hogy matricája bárkinek lehet.Na itt picit megemeltem a hangom, hogy figyeljen ide ember. Most szálltam ki, elmentem maga mellet és ha nem lenne mobilparkolásom cetlim akkor sem lenne a szélvédő alatt, mert még nem értem volna vele vissza.

Önérzetes őrünk nem esett kétségbe, azt mondta, hogy ő itten engemet tutira megbüntet és majd jól reklamáljam meg. Na ekkor konkrétan az agyam a fejem tetején akart kifüstölni, felhívtam az EME zrt-s kontaktot én vagyok…az van, hogy ........és mondom a sztorit.

Erre őrünk, tudtam, hogy ismerem magát valahonnan!….gondolom Tatár Csillával kevert össze szőke-szőke alapon-rögtön kedvesebb lett. Ne haragudjak itten rá, ma van az első munkanapja és én vagyok az első „kuncsaftja”. Mondtam neki velkám in bord életem, remélem másnak a napját nem cseszed el így , szépen leállítottam a parkolást, oda tartottam jó ember füléhez a telefont, hogy a saját fülével hallja „a parkolás leáll” hangot.

Erre azt mondja, hogy akkor ide a szélvédő alá ő beteszi a piros borítékot mert le kell fotóznia. Szépen rádőltem a kocsira fejemet oda nyomtam a tasak mellé és mosolyogtam. Elcsattant egy-két kép, őrünk boldog volt autogrammot nem kért én meg eljöttem…..és a pipától nem láttam.

Szerző: Mókusélet  2012.05.04. 13:49 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr584488314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rebelde 2012.05.13. 20:06:41

én mondom, a parkoló őröket a bkv ellenőrökkel, az ügyvédekkel, a szemét pasikkal etc. együtt kéne a tengerbe dobni lábukon egy 50 kilós kővel:)
süti beállítások módosítása