Néztem az időjárás jelentést, holnaptól 35-38 fok. Ki van zárva, hogy kibírjam az irodámban. Még akkor sem, ha van légkondi!

Írtam egy kedves levelet a főnökömnek, hogy holnaptól nem jövök, hónom alá kaptam Mannát és lehúztunk a Balcsira megszámolni a hattyúkat.

Anyuék letelepítették a lakókocsit májusban és októberig lent lesz.

Régi is, kicsi is, de a micrótól a tv-ig minden lószar van benne. Úgyhogy lementünk bandázni egyet.

3-an csajok (már ha anyut csajnak lehet hívni) fürödtünk, fagyiztunk, ettük a lángost és csináltuk a semmit. Konkrétan még nekem is ment – Mannában biztos voltam :-)- csak ültem az úszógumin és bámultam ki a fejemből értelmesen.

30-as faktorral kentük magunkat, ittuk a gyümölcsös sört és azon keseregtünk, hogy mijalófaszér' kell dolgozni egyáltalán. Osztottuk a lottó 5-öst és megváltottuk a világot.

Csütörtökön este feljöttem a nagy büdös Fővárosba, mert 3 napig salsa-zumba táborba mentem és cuccot kellett váltani. Plusz rá kellett nézni Kiskorúra, hogy él-e még.

Jelentem él! Bizonyítványa is van és haverjai is, akik konkrétan beköltöztek a kecóba míg nem voltam, úgyhogy mosásnál idegen zoknit, polót miegyebet találtam.

Mondjuk a nádasztalt nem, mert azt összetörték. Plusz a hűtő akkor volt ilyen üres, mikor a bótból hazahoztuk.

Szóval tábor:

Élmény volt a köbön!

38 fok árnyékban, kizombánál a testnedveinket cserélgettük.

Este bulik. A szilvapáleszt jagerrel kisértük, úgyhogy a hangulat extra jó volt! Éjjel bátorra ittam magam és odamentem egy salsa oktatóhoz (aki egyébként ezer éve táncol istenien) elé álltam és azt mondtam: na gyere, megtanítalak bachattázni! Az über gáz az az, hogy emlékszem is rá!

8-an egyszobában fiúk-lányok vegyesen. Tiszta tábor feeling!

Úgyhogy 1 hét pihi volt, ami már nagyon kellett!!

Szerző: Mókusélet  2012.06.25. 18:27 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr284610647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2012.06.27. 10:20:53

Ugyan a testfelületem 70%-át még mindig szúnyog csípések és pók harapások borítják, de isteni volt az a pár nap veletek. És igen, Édesanyádat nyugodtan nevezheted csajnak :D Jövő héten ismétlés, akkor is, ha az ideg baszkodja a fülem mögötti területet ezerrel és ettől furcsa rángatódzó mozdulatokat teszek karral, vállal :DDD
süti beállítások módosítása