Nem bírom a hülye embereket.

Pedig ebben a suliban, ahová az én gyerekem jár, úgy tűnik, hogy ők vannak többségben!

Év elején az igazgatónőt több szülő majdnem megruházta , miután összehívott minket a szalagavatói megbeszélésre, ahol is közölte, hogy olyan rosszak ezek a gyerekek, hogy szerinte nem érdemlik meg, hogy szalagavatójuk legyen.

WTF?

Úgyhogy úgy döntött!!!!!

...és Ő úgy döntött!!! hogy az iskola tornatermében lesz, és mivel 5 osztály van és ha minden gyerek csak 2 embert hív meg ( a hülye pl. csonka családról még nem is hallott? Ex+Viki plusz én a pasimmal már eleve 4 és akkor még nagyszülőket és barátot/barátnőt nem említettünk) szóval kicsi a terem, úgyhogy 2 részletben lesz megtartva.

Az A és B osztálynak DÉLELŐTT majd a C,D,E-nek DÉLUTÁN.

Most komolyan, normális??

Kiabálás, anyázás stb. kezdődött, mire diri csaj azzal érvelt, hogy ez milyen sokba is fog kerülni és különben sem érdemlik meg a büdös kölkök.

Na ekkor álltam fel és bírtam azt mondani, hogy engedje már meg nekünk szülőknek, hogy mi dönthessük el, hogy fizetjük.-e a gyerekek szalagavatóját. Arról már nem is beszélve, hogy ez minden gyereknek egyszer van az életében és nehogymáááááááááááááááár!

Plusz az elmúlt 3 évben minden gyereknek minden évben meg kellett venni a belépőt az épp aktuális szalagavatóra, hogy ha majd neki lesz, akkor ebből finanszírozzák a Sportkastély bérleti díját.

Erre azt találta mondani az igazgatónő, hogy ő nem kötelezheti az alsóbb osztályosokat erre, hogy a mi gyerekeink buliját állják.

Na itt alakult ki a lincs hangulat! Mi van? Minket köteleztél? Plusz a mostani 3.-osok is már fizettek 2*2000 Ft-ot, akkor hogy is van ez??

Jól leszavaztuk a vén szipirtyót, mire besérült.

Majd jöttek az egyéb költségek megtárgyalása témakör.

Egyik apuka felállt, hogy biztonság technikai cége van, önköltségi áron adja az őröket, a cég nem keres rajta, így jövünk ki a legolcsóbban.

Diri nőnek vörös lett a feje, hogy azt nem lehet, mert van egy cég, aki mindig csinálni szokta.

Mondtuk, hogy nem baj, majd most nem fogja. Ebből megint hiszti lett, hogy ezt ki döntheti el.

Szerintünk mi, szülők, hiszen mi fizetünk.Igazgatónő nem tágított és nem is volt hajlandó elárulni, hogy melyik az a cég és mennyiért csinálja a rendezvény őrzését.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a XXI. században ezt még lehet.

Csak ki meri megpiszkálni a dolgot, hogy aztán pont az érettségi évében keresztbe tegyen a gyerekének??

Varró embert is az iskola adott, fényképészt is ők kerestek, sőr tánctanárt is ők hoztak. Konkrétan az én gyerekem tánctanárja épp nyaralni van. Pénteken meg fellépés. De gyerekenként a 3600 ft-ot elkérte.Kezdjünk számolni: 30 gyerek van, több, mint 90 000 Ft-ot vitt el, úgy hogy 5 azaz öt táncórát megtartott, majd elutazott.

Nem tudjuk miben lépnek fel, mert nem mondta nekik és az osztályfőnök tehetetlen. 

Az, hogy ma kedd van és a pénteki szalagavatóra még nincs meg a gyerekeknek az öltönye csak hab a tortán.Ugyanis az ofő ELFELEJTETT szólni az osztálynak, hogy ruhapróbára kell menniük az őszi szünet alatt, így ezen a héten varrják azt!

És a legszebb a végére: az öregember bt. vagy mi fog videózni a szalagavatón. Na ekkor ordítottam először a tanárokkal, hogy az lehet, hogy a TÖBBI gyereket ő videózza (4500 ft/gyerek ugye vannak 150-en az 675 000 ropogós magyar forint) de az én gyerekemet tuti, hogy az én videósom. ezen elvitatkoztunk egy darabig, hogy nem hozhatok videóst, mert a gyerekek személyiségi joga blabla. Mondtam, hogy kérem azt a nyilatkozatot, ahol én aláírtam, hogy az én gyerekem szerepelhet az öregember bt. videóját. Na erre lett nagy csend, hogy ez akkor mégiscsak hogy van.

Nem ismerjük a céget, nem láttunk referencia munkát, de ő lesz.

Mókus nem hagyta, és szerzett 3 kamerát a TV-ből (jó nagy beták, ha a Tényeknek jó akkor ide is az lesz) 3 operatőrt és egy vágót, aki megvágja és mindenkinek kiírja egy dvd-re, szép nyomtatott borítóval.A komplett ajánlat 210 000+Áfa lett.

Diri nő kapkodta a levegőt, de nem mert ellenkezni.

Tegnap hívom a céget, hogy akkor életeim pénteken találkozunk stb. mire jött a válasz, hogy nem rendelték meg őket.

Telefon az iskolába............elfelejtették!

Mondtam már, hogy nem bírom a hülyéket?....azokat meg még inkább nem, akik megpróbálnak annak nézni!!

Szerző: Mókusélet  2012.11.06. 17:50 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr124893866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerikak 2012.11.07. 10:44:32

nem hiszem hogy elfelejtették, inkább az van hogy valahogy pótolni kell az alacsony béreket, szánalmas

Rebelde 2012.11.07. 16:45:00

ez kemény... jó kis szalagavató lesz ez:)
süti beállítások módosítása