Ezt kaptam a srácoktól.

Egy szabadulós játékot a böriből.

Régen ( jó rég volt) néztem én a Fort Boyard-ot, tetszett is, bár kígyók közé nem mentem volna a kulcsért és a számmal sem vettem volna ki a nyálka közül a varangyokat félrelökve a  megoldó kulcsot.

Felkerekedtünk Mannával felerősítve a csapatot, hogy megmutassuk EZEKNEK, hogyan kell 10 perc alatt kijutni a szobából.

Első feladat: megtalálni a helyet. 

Áááááááá nem kavarogtunk a Soroksári úton kihalt gyárudvarok között, nem mászkáltunk tanácstalanul, hogy hol a lófaszban van a pince! Kis segítséggel megtaláltuk.

Bementünk, doh szag és kedves csaj fogadott.

Játékszabály: bezárlak titeket a szobába, az ajtó 70 percig zárva marad. Ha megoldjátok a feladatokat, kaptok egy kódot, azzal nyílik az ajtó. Ha segítségre van szükségetek, egy kaputelefonon tudtok szólni nekem jó játékot!

Mi van? Segítséget? Mennémáááá! Főzd a kávét nemsokára jövünk.

Ajtó bezár, mi meg ott álltunk és megpróbáltunk rájönni, hogy mit is kell itt csinálni. Van labirintus, számsor, egy csomó lakat, számkombináció.

Negyed óra múlva kértük az első segítséget.

Az után még kétszer.

Bonyolult, vicces, logikai feladatokat kellett megoldani, hogy elinduljon,megszabaduljon,beleessen és végül kinyíljon a soron következő játék.

Az egyik dobozban találtunk 5 szem cukrot.

Mire észbe kaptunk, Manna hármat már megevett. Ott röhögtünk, hogy frankó, lehet, hogy ezeket kell VALAHOVÁ tenni, hogy kijussunk, de nekünk ügye nincs meg, mert Manna nem ebédelt! :-)

1:41-el a vége előtt jutottunk ki.

Jó volt!

 

 

 

Ezt

Szerző: Mókusélet  2014.06.19. 08:17 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr246376711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2014.06.19. 11:33:24

Csendben legyél, mert Te is megettél egyet :DDD
süti beállítások módosítása