Az elmúlt egy év bővelkedett benne.

Mondhatnám, hogy ránk jár a rúd vazze!

kezdődött Zoltán motorbalesetével, ami után fél év rehab (masszázs, gyógytorna, úszás) következett, de szerencséje volt.

1 hónapja az istenátka leesett a tetőröl. Kézzel tompította az ütést, de így is csúnya lett az arca, a keze normál állapotban meg nem erre szokott nézni. , úgyhogy smét baleseti, ahol kedvesen fogadták, hát ÖnMihály úr mi járatban nálunk? Csinosak a nővérek, kedvesek a doki, gondoltam megnézem mi újság errefelé.

Megnézték és azzal a lendülettel beültettek egy hét centis vasdarabot a csuklójába. A gyógytornászt konkrétan az öcsém tartja el. Ezzel az erővel feleségül is vehetné!

 

Hétfőn békésen nézelődők a Tecsóban, mit főzzek holnapra, hogy jó is legyen, a diétámba is beférjen, mikor telefonál a gyerek :mikor jössz haza? Miért mi történt? HÁT SEMMI…..csak a Viki alám futott és kiment a bokám. 8 -ra hazaértem, a gyerek lába érdekes szögben, de nem fáj ANNYIRA!

Beültettem a kocsiba és irány a János Kórház. Most arról nem beszélek, hogy mi a fütyiért a bejáratól legtávolabb eső épületben-ami a hegy tetején áll- van a traumatológia. Arról sem, hogy nagyon ráférne több milliárd, hogy valahogy kinézzen, leginkább úgy, mint ahogy egy kórháznak kell kinéznie a 21. században Európa közepén. Most arról sem, hogy különben az orvosok kedvesek voltak, mert minden flottul, hanem arról, hogy ha kocsival akarsz bemenni-márpedig a gyerek nem tud lábra állni, ergo hegyet sem tud mászni-akkor negyed óránként 100 Ft-ért lehetsz bent. Vicc!!!!

Részleges szalagszakadás, de az két oldali(szar munkát nem végzünk jeligére) kell rá egy fekvőgipsz vagy egy szorító. Az utóbbi mellett döntöttünk, mert azzal nem kell visszajönni egy hét múlva levetetni és fel a szorítót, szóval 4500 lesz. Kártya leolvasó nincs, ahogy számla sem.

Namost nálam ritkán van kp. Rohadt nagy szerencse, hogy volt egy 5 000-esem, de mondtam a gyereknek, hogy az lesz az este fénypontja, ha automatát kell keresnem kifelé, hogy a parkolást ki tudjam fizetni. 700 volt, azt összegubiztam oszt jónapot. Nem ez volt a legszebb estém, na!

20161024_210253-collage.jpg

Szerző: Mókusélet  2016.10.26. 12:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr5611839805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása