Az utolsó róka, aki jó fej volt az Vuk és mondjuk még Karak, de a fundamenta kisrókája egy fos!

Eszedbe ne jusson!

5 évig fizette Zember a lakáskasszáját. (kettőt)

Novemberben lejárt, így bementünk a központba egy ismerőshöz, aki nem mellesleg az Európai terület vezetője.

Nem, nem akarunk hosszabbítani.

Nem újat sem szeretnénk kötni, ezt fel akarjuk mondani.

Kitöltöttük, aláírtuk 8 papír, 6 pecsét, két példány.................majd 3 hónap múlva megkapjuk a SAJÁT pénzünket az állami támogatással kiegészítve.

Letelt a 3 hónap-már erősen aggódtam- mikor megjött az egyik lé. Hurrá, nemsokára jön a másik. Vártunk egy hetet, semmi. Majd érkezett egy levél, hogy mindkettő szerződés kifizetésre került. Na itt már nem aggódtam, hanem pánikoltam. Telefon: nyugodjak meg, a levél hamarabb kiküldésre került, nemsokára jön az összeg.

Majd eltelt 3 hét!! Többszöri telefonálás után-ahol mindig elmondták, hogy minden rendben nem történt semmi. Már hívtuk az ismerőst-majd visszahív-, hívtuk az eredeti ügyintézőt-utána néz és jelzi- de nem történt lóf@sz sem!

Egyszer csak érkezik egy levél, hogy azért nem került kifizetésre a második összeg, mert lemaradt egy aláírás, de nem baj, töltsük le a netről és küldjük be postán. 

Megcsináltuk, vártunk.

Vártunk.

Vártunk.

Aztán telefonáltunk. Ők nem találják a papírunkat. WTF?? Visszajött a tértivevény, hogy átvettétek! Ők akkor sem találják és küldjük be még egyszer! személyesen vittük be, írd alá, pecsételd le vazze, hogy átvetted és küld a pénzt. Jó.....ő neki átvételtől számított 30 napja van a kiutalásra.

Akkor összefoglalom: novemberben kértük, februárban kellett volna fizetni, most április vége van és még 30 nap. Érdekes módon, tele volt az ügyfélszolgálat csupa olyan emberrel, akiknél szintén lemaradt egy aláírás és ezért nem kapták meg a pénzüket.

Egyszer csak, megérkezett a pénz. 

Mi óvatos duhajok lévén az elszámolt összegről szóló számlákat-mert ugye nekik az eredeti kell- szintén bevittük személyesen, mert ha ezt nem találják később abból baj lehet. Szóval bevittük, kaptunk egy papírt, kis pecsét, nagy pecsét és aláírás, hogy az ilyen sorszámú, ilyen tartalmú számlákat átvették és még fennmaradó kevés összeget azt milyen számlaszámra küldjék.

Haza mentünk, kibontottunk egy pezsgőt és hátra dőltünk, hogy kész!

Eltelt 3 hét, levél érkezik. Mivel nem számoltunk még el az összeggel X napunk van bemutatni az eredeti számlát, különben fizetési meghagyás, hogy az állami támogatást vissza adjuk.

Másnap még egy ilyen levél.

Komolyan, nem hittem a szememnek!

Telefon: ők nem találják az eredeti számlákat és menjünk be személyesen. Nagy hangon ordibáltam, hogy nem megyünk és leszarom őket, keressék meg abban a kuplerájban, mert nekünk van tőlük egy papírunk arról, hogy átvették.

Másnap ismét levél: nyilatkozzunk, hogy mi legyen a még náluk lévő pénzzel...............és itt feladtam.

A Fundamentánál vagy hülyék dolgoznak-amit kétlek- vagy ki van nekik adva, hogy húzzák az időt, addig is használják a pénzedet.

Soha többet!

......én szóltam!

fundamenta-lakaskassza.jpg

Szerző: Mókusélet  2018.07.24. 12:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr3714120081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása