...................avagy az evolúció.

Évekig elvoltam a Splash-el. Zöld volt, kicsi és elvitt A-ból B-be ha mennem kellett.

Aztán mikor kiskorú megszerezte a jogsit egyszer beleült és bent felejtette magát. Az utolsó 1,5 évben csak akkor láttam, ha takarítani /szervizelni kellett.

splash.jpg

Eladtuk, mert jött egy kihagyhatatlan ajánlat. Nagy is, gyors is, kényelmes is. Van benne MINDEN, tiszta űr technika, gombok, villogók, bőr.

Gyerek szerint 2 baja van.

1. lomha......................persze a hatalmas kasznit meg kell mozdítani, mégiscsak közel 2 tonna, és hát az automata váltó sem a fürgeségéről híres.

2. van rajta vonóhorog......neki nem tetszik. Szedjük le. A nagy lófaszt kisfiam!!! Ez így lett vizsgáztatva, nem úgy van az, hogy te leszeded. Plusz sosem tudhatjuk, hogy mikor jön jól, hogy rajta van.

passat.JPG

..............de hát a gyerekem. Addig kellett volna kinyírni, míg kicsi volt, most már esélyem sincs rá!

Jött, hogy a Mamáéknak PONT JÓ LESZ! Tudják vele húzni a lakókocsit, meg kényelmes, mert mégiscsak most volt 70 és sosem volt ilyen autójuk és hát a Mama boldog lenne...........................meg hát kinézett egyet NAGGGYON szépet Zircen, ugyan mennyek már le vele.

Így hát egy kánikulai vasárnap beültünk a lomha ámde hatalmas kocsiba és lementünk.

Kiskorú haverja is jött egy tablet méretű cuccal, hogy átvizsgálja a verdát.Nem ám mint régen, hogy beállsz a garázsba, fel az aknára és nézegetik olajosan szutykosan. Most patika tisztaságú minden és ez a kis kütyü tudja a frankót.

Addig mi Zemberrel  úgy gondoltuk, hogy elmegyünk andalogni a zirci apátság arborétumába.A hely gyönyörű! Egy hatalmas park területén kijelölt séta útvonal mentén lehet megnézni a szebbnél szebb fákat, bokrokat. Egy nagy tó  is van, a partján le lehet ülni és csak úgy bámulni ki a fejedből, élvezni a nyugalmat és a csendet.

p7080274.JPG

Na mi ebből semmit nem láttunk, mert megvettük a belépőt és kb. 200 méter múlva csörgött a telóm, hogy az átvizsgálás kész, a kocsi frankó, menjek aláírni.

Így lettem egy Audi sport 3-as tulajdonosa. Mondjuk még nem ültem benne, de már láttam :-)

audi.JPG

 

Szerző: Mókusélet  2018.08.24. 10:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr4114199759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása