Azt gondolom, hogy a föld egy sokkal jobb hely lenne, ha mindenkoi a lehetőségeihez mértn, egy picit segítene.

Mindegy, hogy a szomszéd Juli néninek mész el bevásárolni, vagy egy menhelyre kutyákat sétáltatni.

De addig, míg az emberek furán néznek rád, hogy te a szabad idődből-ne adj isten a pénzedből-áldozol ilyen célra, addig ez nem fog megváltozni.

Érdekes, hogy tőlünk nyugatabbra ez is másként működik.

Ott családok összefognak, hogy segítsék azt, akinek most picit nehezemm. Az egyházi felekezeteknél ez még jobban működuk.

Amerikai show műsorok vannak, ahol felújítják a házakat!

Évek óta Angyalka vagyok. Most egy testvérpárt kaptunk, akik csak alvó macit kértek. Remélem, most már úgy alszanak, hogy picit boldogabbak attól, hogy van  kihez bújni éjjel.

maci.jpg

A Nemluxustáska  kampány. tavaly indult. Olyan rászoruló nőknk segít, akiknek probléma a minden napi higiéniához tartozó dolgok megvásárlása. Konkrétan a 21. században itt Európában , Magyarországon van olyan nő, aki a menstruációja idején tépett rongyokat tesz a lába közé!

Erre most hagyok időt, hogy végig gondold.

Utoljára ilyet a Katedrális című könyvben olvastam,.

Azok akik csatlakoznak a kampányhoz, egy táskába tehetnek minden féle higiéniai dolgot és a szervezők eljuttatják majd a rászoruló hölgyeknek.

segitstaska.jpg

 

Szerző: Mókusélet  2020.01.20. 16:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr3915407430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása