Augusztusban voltunk a gyerekekkel Dr. Sterczer Ágnesnél az egetemen. A 

Ő a hazai állatorvosok között a máj guruja és gasztoenterológus is.

Mostanra kaptunk kontrollra beutalót, de vigyünk friss labort. Levittem Suzy és Vikit vérvételre a Dávid dokihoz. 2 teljes labor 49 000 Ft volt.

Behívott a dokinő- rém okos, de nem az a kedves fajta- átnézte a leleteket és azt hallgattam, ezt nem ért. Teljesen jó a kutya eredménye, pedig a halál torkában volt.

Nem érti, meg kellett volna halnia olyan eredményekkel, most meg itt van és minden eredménye jó.

Majd odafordult, kétszer megkopogtatta a hasát, végighúzta a gerincén a kezét és közölte, hogy mostantól semmit ne adjak nekik gyógyszert, csak a hepa-petet meg vegyek valami probiotikumot. Ránézett suzy laborjára is, neki sem kell semmi. Majd közölte, hogy Suzyért nem kér semmit.....hööö? ez meg 27 400 lesz.

Jaaa és decemberben újabb kontroll, természtesen friss laborral (49 000) vigyem el őket UH-ra (54 000) és mindkettőt látni akarja (48 800)

Itthon megnéztem a számlát.

Azért, hogy egy vizsgálatért 2 féle dolgoz számláztak le, azt nem kicsit érzem lehúzásnak, hanem nagyon.

Az asszisztensről- aki békésen elmatatott a sarokban, már nem beszélek.

img_20221027_161244.jpg

Szerző: Mókusélet  2022.11.07. 14:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr517964340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása