Mikor a társad már már nem tud átölelni.

Mikor már nem tudtok beszélni, mert csak vita van belőle.

Mikor este is összevesztek és reggel is ez az első.

Mikor ha megint immár 1000.-er elmondod, hogy mi a bajod, és ő csak annyit mond, hogy sok mindenben igazad van, sok mindenben hibáztam, magammal is viaskodom sokszor.....de pontosan tudod tudod, hogy a következő alkalommal is alul maradsz, nem téged választ.

Mikor feladva a büszkeséged írsz neki és elmondod..............és szinte könyörögsz egy jó szóért............és nem érkezik válasz.

Mikor megkérdezed, hogy Ő benne mi okozta a törést, hogy átgondolhasd tudsz-e, akarsz-e változtatni rajta....és Ő csak annyit tud mondani, hogy kimentél főzni vagy sütni a helyett, hogy hozzábújtál volna.

Mikor azt mondja, ne gyere velem ide.....mert zavarsz.

Mikor ha felmész a facebookra és azt látod, hogy míg te este tusoltál, ő "kedveli" XY hölgy szép álmokat rózsás csókokat üzenetét...........................akkor van vége.

Szerző: Mókusélet  2011.01.11. 08:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr662575904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása