Sosem mernék bele vágni egy építkezésbe.

Kivétel persze, ha Rotschild bevallaná, hogy törvénytelen viszonyt folytatott a dédanyámmal és azóta is csak az az igazi szerelem a számára, így egy szemmel jól látható összeget dobna hozzám.

A ház projectbe bele fogok őszülni, pedig "csak" átépítünk.

Az már csak hab a tortán, hogy az eladó egy simlis köcsög. Nem is értem hogy élhet egy ember úgy, hogy több végrehajtás van a házán. És ezek olyan faszságokból adódnak, hogy nem jelentette be az OTP-nek, hogy született 2 gyereke, ugyan jegyezzék már be, hogy teljesítette a SZOCPOL feltételeit.

DE tegyük fel, hogy elfelejtette.

Biztos, hogy kapott valami papírt, hogy mivel megszegted blabla ezért fizesd vissza.

De persze ez szart rá!

Mint ahogy a 3 600Ft-os parkolási bírságból is 2 év alatt 150 000-es lett. Jaaaa ha hülye!

Csak az a baj, hogy még múlt héten is került rá végrehajtás. pedig láttam/uk ám,a számlákat, hogy befizette. Csak épp a végrehajtó munkadíját nem, mert azt minek?!? 1 700 000 Ft a munkadíj. Beszarok!

A másik, hogy összebarmolta a konyhabútort, ezért ki kell cserélni. Ha már cseréljük, akkor a járólapot is, mert szép-szép de nem a mi ízlésünk.

A konyhabútor egy dolog. Másik a bele építendő gépek. És szép lassan rájössz, hogy nem tudsz tovább élni jégkockát készítő hűtő nélkül, pedig 47 évig tök jól elvoltál nélküle. Mint ahogy szagelszívóm sincs, de ide kell!

Csempét nem akarok. Nem baj, tudnak gyártani festett üveget! Hurrrrááááá.

Nem hasonlítok Paris Hiltonra? Mert egy levelet lehet, hogy megér....

 

Szerző: Mókusélet  2017.03.31. 13:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr9912389853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása